13:49:07 | 29.01.2020

Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu TECH BOOST

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije zajedno s nositeljem programa njemačkim fondom Finance in Motion i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije kao partnerom otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu.

Ovaj predakceleracijski program traje 8 tjedana i obuhvaća online edukacije o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnom pitchingu i raznim drugim poduzetničkim temama važnim za održivi razvoj i rast, zatim online i onsite mentorstvo te završava intenzivnim jednotjednim kampom u dvorcu Bračak kraj Zaboka.

Program će poduzetnicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja, pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici programa automatski ulaze u polufinale međunarodne konferencije PODIM za poduzetnike početnike u svibnju u Mariboru te se mogu uključiti u Entrepreneurship Tournament u listopadu u Sarajevu koji organizira Finance in Motion fond kao nositelj ovog programa.

Troškovi cjelokupnog sadržaja programa, smještaja i prehrane u potpunosti su pokriveni, kao i veći dio troškova transporta do dvorca Bračak (Zabok) u kojem će se odvijati većina programa. Prijaviti se mogu svi poduzetnici i projektni timovi s inovativnim tehnologijama ili mogućnošću širenja na inozemna tržišta s područja Republike Hrvatske.

Letak s detaljnim informacijama - poveznica 
Prijave su otvorene od 02.02.2020. do 02.03.2020., a pristupa se putem poveznice.

U evaluaciji sudionika sudjeluju predstavnik Poduzetničkog centra, Zagorske razvojne agencije, visoka povjerenica World Business Angels Investment Foruma Hrvatska, fonda Fil Rouge, estonskog akceleratora Startup Wise Guys. Svi sudionici bit će obaviješteni o ishodu prijave.