15:36:57 | 03.06.2015

Poduzetnicima u turizmu u 2015. godini na raspolaganju bespovratna sredstva iz fondova Europske unije

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavom javne rasprave za poziv “Podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela” stavlja na raspolaganje poduzetnicima u turizmu 300 milijuna kuna iz fondova Europske unije kako bi podigli svoju konkurentnost na tržištu. Natječaj se provodi u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. koji […]
Ministarstvo poduzetništva i obrta objavom javne rasprave za poziv “Podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela” stavlja na raspolaganje poduzetnicima u turizmu 300 milijuna kuna iz fondova Europske unije kako bi podigli svoju konkurentnost na tržištu. Natječaj se provodi u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. koji se financira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.
Završetkom javne rasprave, bit će otvoren hotelima, aparthotelima, turističkim naseljima, hotelima baštine i difuznim hotelima koji posluju kao mala i srednja poduzeća. Poduzetnici će moći ostvariti od milijun do čak deset milijuna kuna potpora za izgradnju i opremanje novih ili rekonstrukciju i opremanje postojećih građevina, ulaganja u dodatni sadržaj koji doprinosi produljenju turističke sezone i atraktivnosti na destinaciji te za specijalizirane treninge, savjetovanja i nastupe na turističkim sajmovima.
Slika: Google Images