14:35:53 | 09.01.2018

Potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima

Temeljem Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2018. godinu Hrvatska turistička zajednica objavljuje JAVNI POZIV za potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima u 2018. godini Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose sljedećim ciljevima: aktiviranju […]

Temeljem Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2018. godinu Hrvatska turistička zajednica objavljuje

JAVNI POZIV

za potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima u 2018. godini

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih potpora Hrvatske turističke zajednice za poduzetničke i javne projekte na turistički nerazvijenim područjima koji pridonose sljedećim ciljevima:

  • aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na turistički nerazvijena područja, posebice u razdoblju pred i posezone
  • izgradnji, obnovi i podizanju kvalitete smještajnih kapaciteta i dodatnih turističkih sadržaja na turistički nerazvijenim područjima,
  • izgradnji i obnovi javne turističke infrastrukture na turistički nerazvijenim područjima,
  • razvoju turističke ponude s većom dodanom vrijednošću koja će omogućiti veću prosječnu potrošnju turista,
  • razvoju gospodarske aktivnosti i povećanju zaposlenosti na turistički nerazvijenim područjima, posebice u razdoblju pred i posezone.

Dokumentacija za kandidiranje podnosi se:

  • u elektronskom obliku na online obrascima TIPN/18 i IP 2018 putem linka potpore.htz.hr i
  • u tiskanom obliku – ispunjene online obrasce (TIPN/18 i IP 2018) potrebno je isprintati, potpisati i staviti pečat te poslati poštom preporučeno zajedno s ostalom dokumentacijom.

Rok za podnošenje kandidatura je 31. siječnja 2018. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 31. siječnja 2018. godine).

Dodatne informacije: isključivo pisanim putem, na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. najkasnije tri dana prije roka za dostavu kandidatura.

Svi zainteresirani mogu se javiti i u Agenciju za razvoj Zadarske županije ZADRU NOVU kako bi dobili sve potrebne informacije i savjete.

Kontakt osoba je Valentina Knežević (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 023 493 782)

Javni poziv za potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima 2018. godini_0 (1)