13:27:54 | 22.05.2019

Sudjelujte u adrenalinskoj avanturi na planini Orjen u Crnoj Gori u sklopu projekta ADRIATIC CANYONING!

Od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine na širem prostoru Herceg Novog održava se „Orjen Adventure Week“, aktivnost u sklopu projekta ADRIATIC CANYONING – ADRIATIC CANYONS ADVENTURE TOURS, financiranog iz INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. „Orjen Adventure Week“ trodnevna je sportsko-turistička manifestacija koja za cilj […]

Od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine na širem prostoru Herceg Novog održava se „Orjen Adventure Week“, aktivnost u sklopu projekta ADRIATIC CANYONING – ADRIATIC CANYONS ADVENTURE TOURS, financiranog iz INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020.

Orjen Adventure Week“ trodnevna je sportsko-turistička manifestacija koja za cilj ima poticanje razvoja aktivnog turizma, u sklopu koje su predviđene brojne sportske i društvene aktivnosti: razna natjecanja, trka, zabavne aktivnosti u Avanturističkom parku „Vrbanj“, obilazak grada i tvrđave Forte Mare te obilazak Peraških otoka brodom uz pratnju vodiča.  Sudionicima su osigurana dva noćenja u hotelu u Herceg Novom, obroci, transferi do natjecateljskih lokacija, kao i sva oprema potrebna za sudjelovanje.

Stoga pozivamo sve zainteresirane sportaše, avanturiste i zaljubljenike u adrenalin na sudjelovanje na „Orjen Adventure Weeku“.

Svoje prijave možete podnijeti isključivo putem maila na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., na obrascu u privitku, zaključno do utorka 28. svibnja 2019. u 12,00 sati. Napominjemo kako je broj sudionika ograničen na maksimalnih pet, stoga Vas pozivamo da svoju prijavu podnesete u što je moguće kraćem roku.

Svi uspješni prijavitelji će putem elektronske pošte primiti potvrdu o sudjelovanju i detaljan program događanja.

Ukupna vrijednost projekta koji je s provedbom započeo 1. srpnja 2017. i trajat će zaključno do 31. prosinca 2019. godine iznosi 1.879.251,32 EUR, od čega je sufinancirano 85 %. sredstava. Projekt se provodi na području tri države te njime želi potaknuti razvoj aktivnog turizma na sljedećim lokacijama: Zrmanja i Čikola u Hrvatskoj, Peć Mlini i Borak u BiH te Orjen i Vrbanj u Crnoj Gori, koje će uređenjem male turističke infrastrukture postati prepoznatljive kao outdoor odredišta te će nadopuniti turističku ponudu jadranske obale, ali se i same pozicionirati na tržištu kao prepoznatljiva središta s novim atraktivnim turističkim sadržajima usmjerenim ciljanim skupinama željnim aktivnog i adrenalinskog odmora.

Dodatne informacije o projektu ADRIATIC CANYONING možete pronaći na web stranici ZADRA NOVE, kao i na Facebook i Instagram stranicama projekta, dok mali uvid u ono što vas očekuje na Orjenu možete dobiti na Facebook stranici Avanturističkog parka Vrbanj.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25