09:04:56 | 21.06.2021

Zdravstveni turizam kao prilika za strateški razvoj korištenjem EU sredstava

Zastupnik u Europskom parlamentu doc. dr. sc. Tomislav Sokol i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA organiziraju konferenciju „Zdravstveni turizam kao prilika za strateški razvoj korištenjem EU sredstava“ koja će se održati u petak 25. lipnja 2021. godine s početkom u 12 sati u Centru za kreativne industrije Zadar (Put Murvice 3A, 23000 Zadar). Planirano trajanje je do 14:30 sati.

Ovim putem pozivamo Vas na konferenciju čiji je cilj kroz uvodna obraćanja i panel raspravu stručnoj i široj javnost predstaviti mogućnosti koje pruža zdravstveni turizam kao odrednica strateškog razvoja.

Poziv za sudjelovanje na konferenciji upućen je prof. dr. sc. Silviju Bašiću, državnom tajniku u Ministarstvu zdravstva,  gospođi Nataliji Havidić, ravnateljici Uprave za strateško planiranje, digitalizaciju i EU fondove u Ministarstvu turizma, gospodinu Božidaru Longinu, županu Zadarske županije, gospodinu Branku Dukiću, gradonačelniku Grada Zadra, gospodinu Željku Čulini, ravnatelju Opće bolnice Zadar, doc. dr. sc. Mati Caru s Hrvatskog katoličkog sveučilišta i izv. prof. dr. sc. Boženi Krce Miočić sa Sveučilišta u Zadru. 

Zbog organizacijskih potreba i usklađivanja s epidemiološkim mjerama, molim Vas da sudjelovanje potvrdite do utorka, 22. lipnja 2021. godine putem poveznice.

Uzimajući u obzir prostorne uvjete dvorane i epidemiološke mjere, broj sudionika ograničen je na 50 te će se mjesta popunjavati po vremenskom redoslijedu prijave.