13:28:08 | 16.05.2019

Rezultati projekta InZad inkubator 2.0 prezentirani javnosti

Rezultati projekta InZad inkubator 2.0 predstavljeni su u srijedu 15. svibnja 2019. godine u konferencijskoj dvorani InZad inkubatora. Projekt InZad bio je usmjeren na poboljšanje platforme za pokretanje i početak rada MSP-ova i omogućavanje bolje šanse za njihovu održivost na tržištu. Projektnim sredstvima je obnovljen, uređen i opremljen poslovni inkubator te je među ostalim održan […]

Rezultati projekta InZad inkubator 2.0 predstavljeni su u srijedu 15. svibnja 2019. godine u konferencijskoj dvorani InZad inkubatora.

Projekt InZad bio je usmjeren na poboljšanje platforme za pokretanje i početak rada MSP-ova i omogućavanje bolje šanse za njihovu održivost na tržištu. Projektnim sredstvima je obnovljen, uređen i opremljen poslovni inkubator te je među ostalim održan serijala događanja nazvani Friday Talks@InZad.

Inovativni Zadar d.o.o. bio je nositelj ovog projekta vrijednog 6.177.659,64 kuna, dok su partnerske institucije bili Grad Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Projekt je financira u 100% iznosu bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Osim ovog projekta, djelatnici tvrtke Inovativni Zadar predstavili su i projekt Novog poduzetničkog inkubatora te zajedničke projekte Grada Zadra i Inovativnog Zadra

Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Zadra Branko Dukić, pohvalivši rad gradske tvrtke Inovativni Zadar koja je među prvima u hrvatskoj započela s aktivnostima u ICT području, te su aktivni sudionik u  projektima u digitalizaciji usluga na području grada Zadra.

Uslijedio je potom obilazak inkubatora i posjet korisnicima.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019