13:27:54 | 22.05.2019

Sudjelujte u adrenalinskoj avanturi na planini Orjen u Crnoj Gori u sklopu projekta ADRIATIC CANYONING!

Od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine na širem prostoru Herceg Novog održava se „Orjen Adventure Week“, aktivnost u sklopu projekta ADRIATIC CANYONING – ADRIATIC CANYONS ADVENTURE TOURS, financiranog iz INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. „Orjen Adventure Week“ trodnevna je sportsko-turistička manifestacija koja za cilj […]

Od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. godine na širem prostoru Herceg Novog održava se „Orjen Adventure Week“, aktivnost u sklopu projekta ADRIATIC CANYONING – ADRIATIC CANYONS ADVENTURE TOURS, financiranog iz INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020.

Orjen Adventure Week“ trodnevna je sportsko-turistička manifestacija koja za cilj ima poticanje razvoja aktivnog turizma, u sklopu koje su predviđene brojne sportske i društvene aktivnosti: razna natjecanja, trka, zabavne aktivnosti u Avanturističkom parku „Vrbanj“, obilazak grada i tvrđave Forte Mare te obilazak Peraških otoka brodom uz pratnju vodiča.  Sudionicima su osigurana dva noćenja u hotelu u Herceg Novom, obroci, transferi do natjecateljskih lokacija, kao i sva oprema potrebna za sudjelovanje.

Stoga pozivamo sve zainteresirane sportaše, avanturiste i zaljubljenike u adrenalin na sudjelovanje na „Orjen Adventure Weeku“.

Svoje prijave možete podnijeti isključivo putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., na obrascu u privitku, zaključno do utorka 28. svibnja 2019. u 12,00 sati. Napominjemo kako je broj sudionika ograničen na maksimalnih pet, stoga Vas pozivamo da svoju prijavu podnesete u što je moguće kraćem roku.

Svi uspješni prijavitelji će putem elektronske pošte primiti potvrdu o sudjelovanju i detaljan program događanja.

Ukupna vrijednost projekta koji je s provedbom započeo 1. srpnja 2017. i trajat će zaključno do 31. prosinca 2019. godine iznosi 1.879.251,32 EUR, od čega je sufinancirano 85 %. sredstava. Projekt se provodi na području tri države te njime želi potaknuti razvoj aktivnog turizma na sljedećim lokacijama: Zrmanja i Čikola u Hrvatskoj, Peć Mlini i Borak u BiH te Orjen i Vrbanj u Crnoj Gori, koje će uređenjem male turističke infrastrukture postati prepoznatljive kao outdoor odredišta te će nadopuniti turističku ponudu jadranske obale, ali se i same pozicionirati na tržištu kao prepoznatljiva središta s novim atraktivnim turističkim sadržajima usmjerenim ciljanim skupinama željnim aktivnog i adrenalinskog odmora.

Dodatne informacije o projektu ADRIATIC CANYONING možete pronaći na web stranici ZADRA NOVE, kao i na Facebook i Instagram stranicama projekta, dok mali uvid u ono što vas očekuje na Orjenu možete dobiti na Facebook stranici Avanturističkog parka Vrbanj.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019