15:01:27 | 03.12.2018

Završena obnova poslovnog inkubatora: ZADRA NOVA ponovno na matičnoj adresi

Završena je obnova, uređenje i opremanje poslovnog inkubatora na Novom Bokanjcu.

O ponedjeljka, 3. prosinca 2018. godine, Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA ponovno posluje na matičnoj adresi: Grgura Budislavića 99, Zadar. Zbog proširenog obima poslovanja, dio ureda Agencije ZADRA NOVA nastavlja s radom na adresi: Put Murvice 14-16.

ZADRA NOVA na raspolaganju je svim pravnim i fizičkim osobama za pomoć i podršku u okviru svojih djelatnosti.

Infrastrukturni radovi na zgradi inkubatora na Novom Bokanjcu bili su središnja aktivnosti u sklopu projekta „InZad inkubator 2.0“ kojem je u fokusu bilo poboljšanje platforme za pokretanje i početak rada MSP-ova i omogućavanje bolje šanse za njihovu održivost na tržištu. Dio projektnih aktivnosti uz to je bilo i održavanje serijala događanja nazvani Friday Talks@InZad. Tri petka u nizu razgovaralo se o poduzetništvu i tehnologiji, a gosti predavači su bili Mateja Zbodulja, Albert Gajšak i Tomislav Car.

Inovativni Zadar d.o.o. bio je nositelj ovog projekta vrijednog 6.177.659,64 kuna, dok su partnerske institucije bili Grad Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Projekt je financira u 100% iznosu bespovratnim sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019