15:00:52 | 17.01.2019

CODE ON MEETUP: Povratna informacija korisnika temelj za daljnji razvoj projekta

Održan je peti u nizu meet-up događanja koje ZADRA NOVA pod nazivom Code On organizira u sklopu projekta CODE. Kao i do sad, i ovaj meet-up okupio je zainteresirane za razvoj start-up projekata, a gost predavač Mario Brkić podijelio je sa sudionicima svoje iskustvo u razvoju vlastitih projekata. Kroz brojne primjere iz svog bogatog profesionalnog iskustva govorio je o postavljanju modela za razvoj projekta, praćenju napretka te kontinuiranom unapređenju naglašavajući važnost zadovoljstva i povratnih informacija korisnika.

U suradnji sa Sveučilištem u Zadru, ZADRA NOVA će nastaviti prepoznavati potrebe za razvojem znanja u IT temama, kao i poduzetničkih vještina te organizirati slična događanja i u narednom razdoblju.

Projekt „CODE – Cooperation for Development of Cross Border Business Environment“ odobren je za financiranje u sklopu 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014.-2020. Glavni cilj projekta je unapređenje poduzetničkog okruženja u prekograničnom području kroz razvoj poslovne infrastrukture i usluga podrške inovativnim poduzetničkim idejama. Ukupna vrijednost projekta je 883.555,54 eura. Uz Grad Zadar kao nositelja, projektni partneri Agenciji ZADRA NOVA su još Javno preduzeće „Biznis inovacije i tehnologije“ d.o.o. iz Tuzle, Zaklada za inovacijski i tehnološki razvitak INTERA iz Mostara te Inovaciono preduzetnički centar TEHNOPOLIS iz Nikšića.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019