15:42:38 | 27.06.2013

Objavljen natječaj Lokalne inicijative za poticanje zapošljvanja – faza II

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 1, mjera 1.1, operacija 1.1.7, objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II’. Cilj ovog natječaja je pružanje potpore lokalnim dionicima u definiranju, kreiranju, olakšavanju i provedbi lokalnih politika zapošljavanja i upravljanja ljudskim potencijalima kroz partnerski pristup u […]

U sklopu IV. komponente IPA programa, pod prioritetom 1, mjera 1.1, operacija 1.1.7, objavljen je natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava (grant shema) ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II’.

Cilj ovog natječaja je pružanje potpore lokalnim dionicima u definiranju, kreiranju, olakšavanju i provedbi lokalnih politika zapošljavanja i upravljanja ljudskim potencijalima kroz partnerski pristup u Republici Hrvatskoj.

Natječaj je otvoren do 27. rujna 2013. godine. U sklopu ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje. Datumi i mjesta održavanja informativnih radionica bit će naknadno objavljeni.

Više informacija: http://www.hzz.hr/dfc/default.aspx?id=530