08:55:38 | 25.04.2022

Poziv na sudjelovanje u obilasku turističke rute zadarskog zaleđa u sklopu projekta MADE IN-LAND

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA partner je u projektu MADE IN-LAND – MAnagement and DEvelopment of INLANDs, a jedna od projektnih aktivnosti je i razvoj brenda zadarskog zaleđa nazvanog "Potraga za petim elementom". Dio stvaranja brenda je razvoj turističke rute s ponudom zaleđa.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u obilasku rute u subotu, 30. travnja 2022. godine

Rute uključuju obilazak više turističkih subjekata u zadarskom zaleđu (npr. muzej, OPG i agroturizam). Polazak je u 9 sati ispred Agencije ZADRA NOVA (Put Murvice 14, Zadar), a povratak u Zadar planiran je do 16 sati. U obilazak se ide organiziranim prijevozom (autobus). Obilazak je besplatan, a uz prijevoz i posjete lokacijama uključen je i ručak za sudionike.

Broj sudionika je ograničen te će se mjesta popunjavati po redoslijedu prijave.

Prijaviti se možete putem poveznice.

Obilazak turističke rute zadarskog zaleđa u sklopu projekta MADE IN-LAND dio je Županijskih dana 2022., prigodnog programa kojim Zadarska županija obilježava Dan županije.

Agencija ZADRA NOVA partner je u projektu MADE IN-LAND koji okuplja ukupno devet partnera iz Jadranskih regija Hrvatske i Italije, a glavni cilj mu je zaštita i valorizacija neiskorištenih prirodnih i kulturnih potencijala kontinentalnih dijelova partnerskih regija. Projektne aktivnosti uključuju lokalne zajednice na području zaleđa i obale u suradnji s kojima će se razviti teritorijalni brend, a kroz zajedničke marketing planove i IT alate promovirat će se materijalna i nematerijalna kulturna i prirodna baština. Projekt ukupne vrijednosti 2.218.069,31 EUR provodi se od 1. siječnja 2019. godine do 30. lipnja 2022. godine u sklopu Programa prekogranične suradnje Interreg Italija – Hrvatska 2014. – 2020.

Last modified on Monday, 25 April 2022 09:52
Tagged under