09:48:17 | 21.01.2022

Poziv na mjeru informiranja: Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA organizira mjeru informiranja tijekom koje će biti predstavljen otvoreni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava „Priprema projektno-tehničke dokumentacije za projekte u području digitalne transformacije i zelene tranzicije“. Aktivnost će biti realizirana u srijedu, 26. siječnja 2022. godine s početkom u 10 sati u virtualnom obliku.

Ovim putem Vas pozivamo na mjeru informiranja.

Mjera informiranja organizira se u sklopu projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Agencija ZADRA NOVA kao regionalni koordinator provodi projekt ZADRA NOVA ZA VAS sufinanciran sredstvima Tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta je povećati korištenje dostupnih sredstava iz EU fondova i to kroz pružanje potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Zadarske županije za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava iz EU fondova.

Mjeri informiranja možete pristupiti putem poveznice (Click here to join the meeting).