08:53:55 | 31.12.2021

Otvorene prijave - Informativni dan povodom otvaranja 1. poziva Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. - 2027.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. koji će se u virtualnom formatu održati u srijedu 12. siječnja 2022. godine s početkom u 10:30 sati (tehnička provjera od 10:00 h).

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Naa informativnom danu govorit će se o iskustvima u procesu prijave i provedbi projekata od strane hrvatskog projektnog partnera. 

Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u središnjoj Europi primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd.

Za sudjelovanje u događanju potrebno je do 10. siječnja 2022. godine popuniti online prijavni obrazac.

Poveznice za sudjelovanja na događanju u virtualnim sobama za svaka od tri otvorena Poziva na dostavu projektnih prijedloga dostavljaju se registriranim sudionicima.

Dnevni red info dana možete preuzeti ovdje.