15:05:39 | 10.01.2019

Industrija 4.0 – pametna i inovativna rješenja: Javni poziv za dostavu prijava za izradu studije izvodljivosti pametnih i inovativnih rješenja

Objavljen je Javni poziv “Industrija 4.0 – pametna i inovativna rješenja” za dostavu prijava za izradu studije izvodljivosti pametnih i inovativnih rješenja u sklopu projekta SMART FACTORY HUB, u okviru Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014.–2020. Namijenjen je subjektima malog gospodarstva s ciljem uvođenja inteligentnih i inovativnih rješenja u proizvodne procese testiranjem prekogranične vaučer sheme koja podupire međuregionalni […]

Objavljen je Javni poziv “Industrija 4.0 – pametna i inovativna rješenja” za dostavu prijava za izradu studije izvodljivosti pametnih i inovativnih rješenja u sklopu projekta SMART FACTORY HUB, u okviru Programa transnacionalne suradnje Dunav 2014.–2020. Namijenjen je subjektima malog gospodarstva s ciljem uvođenja inteligentnih i inovativnih rješenja u proizvodne procese testiranjem prekogranične vaučer sheme koja podupire međuregionalni prijenos pametnih rješenja na domaće tržište.

Svrha Javnog poziva je financiranje troška izrade studije izvodljivosti za subjekte malog gospodarstva, registriranih u Republici Hrvatskoj za područje C: Prerađivačka industrija, od strane pružatelja pametnog rješenja – inozemnog entiteta.

Odabrat će se dvije prijave, a ukupna vrijednost Javnog poziva je 15.000,00 EUR.

Sve detalje, uključujući uvjete za prijavu, kriterije bodovanja i potrebnu dokumentaciju, možete pronaći na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a.

Poziv je otvoren do 18. siječnja 2019. godine do 15:00 sati.

Sav video materijal s konferencije „Smart Factory: Digitalna Hrvatska“ održane 28.9.2018. godine u hotelu Westin, dostupan na platformi projekta (potrebna je registracija).

Tamo možete pronaći i prezentacije hrvatskih i inozemnih pametnih rješenja, koji su ujedno i objedinjeni u Katalogu pametnih rješenja.